Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De bonus is vervallen. Wil je toch gebruik maken van deze online training in combinatie met 1 op 1 coaching? Neem dan contact met me op.

Hoe herkenbaar is dit voor jou?

Say no more! Je bent op de juiste plek!

Verwacht geen ellenlange salespage van me. Allereerst heb ik zelf nog nooit van mijn leven een volledige salespage gelezen (en jij waarschijnlijk ook niet) en ten tweede denk ik dat als je tot hier gekomen bent je wellicht al weet dat je met me samen wil werken.

Misschien weet je nog niet op welke manier en ben je dat nu aan het onderzoeken. Als je nog twijfelt, doe dan niet te moeilijk. Neem gewoon contact met me op en in beantwoord met liefde al je vragen. 

Zie dit als een uitnodiging om het vanaf nu helemaal op jouw manier te gaan doen. Geen zin in een salespage? Niet doen! Er zijn 1000 wegen die naar Rome leiden, en die van jou is minstens zou interessant als die andere wegen.

Wat ga je doen?

Hoe?

Je krijgt

Omdat dit een nieuw programma is kun je niet alleen deelnemen tegen een pilotprijs van maar € 333,- exclusief Btw, maar krijg je nog iets extra’s! Je krijgt namelijk 3 keer 30 minuten 1 op 1 coaching ter waarde van € 177,- ex. Btw cadeau! 

Dit is alleen geldig voor mensen die zich aanmelden vóór 1 september 2022. Dus wacht niet en maak hier gebruik van. It will be Magic. Nèt die extra persoonlijke aandacht gaat jou nóg meer brengen. We gaan echt in op jouw situatie en op wat jij nodig hebt!

Wil je nog meer? Lees dan verder!

Voor die toppers die écht NU willen doorpakken!

De eerste 10 aanmeldingen

Krijgen nog een extra 1 op 1 coachsessie van 90(!) minuten. Je mag zelf bepalen wanneer (als het maar in 2022 is). 

Wacht dus zeker niet te lang. Zit je bij de eerste 10 dan ontvang je binnen 48 uur na aanmelding een mailtje van me.