Passion Mastery

Ontdek je passies, laat ze samenkomen en onderneem vanuit plezier!

Ben je een multi-passionate ondernemer die vastbesloten is om je passies te omarmen en je volledige potentieel te benutten? Verlang je ernaar om de chaos in je leven om te zetten in georganiseerde actie en echte vooruitgang te boeken? Het is tijd om je passies te omarmen en ze om te zetten in een bron van ongekende kracht en succes!

Welkom bij het "Passion Mastery" 1-op-1 Coachtraject!

Herken je dit?

Welkom bij het "Passion Mastery" 1-op-1 Coachtraject!

Dit coachtraject is speciaal ontworpen voor gepassioneerde ondernemers zoals jij, die klaar zijn om hun pad naar meesterschap te betreden en een leven te leiden dat in lijn is met hun diepste verlangens. Gedurende 3 of 6 maanden zullen we samenwerken om je passies te ontdekken, je doelen te stellen en de stappen te zetten om ze te verwezenlijken.

Wat kun je verwachten?

Klik op de pijltjes om meer te lezen

Ik geloof in het unieke potentieel van elke ondernemer. Samen zullen we een persoonlijk coachingplan opstellen dat is afgestemd op jouw behoeften, doelen en passies. Geen one-size-fits-all benadering, maar een op maat gemaakt traject dat specifiek is ontworpen om jouw succes te bevorderen.

We duiken diep in jouw wereld van passies. Ik zal je begeleiden bij het identificeren en verkennen van jouw unieke set van passies en talenten. Door dit proces zul je een dieper begrip krijgen van jezelf en de richting die je wilt inslaan.

Samen zullen we concrete en inspirerende doelen stellen die aansluiten bij jouw passies en visie. We zullen deze doelen opsplitsen in behapbare stappen en strategieën ontwikkelen om ze te bereiken. Je zult de nodige structuur en focus hebben om vooruitgang te boeken.

Als jouw persoonlijke coach zal ik er altijd voor je zijn. We zullen regelmatig 1-op-1 sessies hebben, waarin we dieper ingaan op jouw specifieke uitdagingen en kansen. Je krijgt onbeperkte Whatsappondersteuning gedurende het hele traject, zodat je nooit vastloopt.

Ik zal jouw grootste cheerleader en verantwoordingspartner zijn. Ik zal je aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor je acties en je stimuleren om door te zetten, zelfs als het moeilijk wordt. Samen zullen we je motivatie op peil houden en obstakels overwinnen.

Het meeste van alles ben ik jouw coach en help ik jou met het ontdekken van JOUW manier. Ondernemen is voor iedereen anders. Het is geen stappenplan en al helemaal geen kwestie van alleen maar volhouden en doorzetten. Juist de momenten waarop je het even niet meer ziet zitten zijn belangrijk. Die momenten zullen we dan ook gebruiken om patronen te herkennen, te doorbreken en te creëren.

Investeer in jezelf en maak je passies werkelijkheid!

Het “Passion Mastery” traject is een investering in jezelf en je toekomst. Door deel te nemen aan dit traject, geef je jezelf de kans om de meester te worden van je passies en een leven te creëren dat vervulling en voldoening brengt.

Stel je eens voor hoe het zou voelen om elke dag wakker te worden, vol energie en enthousiasme, wetende dat je werkt aan datgene waar je gepassioneerd over bent. Door je passies na te streven Zul je meer energie en meer plezier beleven in alles wat je doet. En plezier is, als je het mij vraagt, een essentieel onderdeel van een gelukkig leven.

Je zult ook leren omgaan met de uitdagingen en obstakels die je tegenkomt in het ondernemerschap. Samen zullen we strategieën ontwikkelen om weerstand te overwinnen, negatieve denkpatronen te doorbreken en zelfvertrouwen op te bouwen. Je zult groeien als ondernemer en als persoon.

Dit traject is speciaal ontworpen voor multi-passionate ondernemers die bereid zijn om dit proces aan te gaan. Of je nu een nieuwe ondernemer bent die net begint of een ervaren professional die op zoek is naar meer focus, dit traject zal je ondersteunen en begeleiden op jouw unieke pad.

Ben je klaar om je passies te omarmen en een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent? Aarzel niet langer en onderneem vandaag nog actie!

Hoe werkt het?

Wil je met me samenwerken of wil je eerst even kijken of we een match zijn? Klik dan op onderstaande button en stuur me een bericht. Ik plan met liefde een kennismakingsgesprek met je in van 30 minuten. Tijdens dat gesprek kijken we samen òf en wat ik voor je kan doen. We besprek dan ook de duur van het traject.

Wat kost het?

3 maanden

€ 1499,-

6 maanden

€ 2750,-

Prijzen zijn excl. Btw

Betalen in termijnen is mogelijk. Just ask. Net als betalen met Bitcoin.

Let's work together!

Van Chaos naar focus
Online cursus

Omgaan met overweldigende ideeën 

Flow Forward
De power planning sessie

Overzicht in één losse sessie

Passion Flow
accountability traject

Je doel halen in 3 maanden