I am only passionately curious

Multi Passionate ADD'er met een passie voor muziek en chocola​

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Er is zoveel te vertellen. Van idiote weetjes over mij tot wat ik allemaal doe en van de dieptepunten in mijn leven tot de hoogste hoogtepunten. 

Let’s try.

Mij naam is Bianca Simons (wist je al) en ik ben in 1977 geboren in Swalmen. Een klein dorpje naast Roermond. In 2014 verhuisde ik voor de liefde naar Amstenrade. Een 35 kilometer zuidelijker in de buurt van Sittard. Daar woon ik nu nog. Mijn vriend heeft hier een theewinkel/groothandel en is gesprecialiseerd in kruidenthee en de helende werking hiervan.

"Rules are for people who don't know what to do"

Toen ik net begon met ondernemen werd mij verteld dat ik moest kiezen. Een niche, een onderwerp, een dienst. Ik moest kiezen. Het zal je niet verbazen, maar dat wil ik dus niet! Ik heb in mijn leven zoveel geleerd en zoveel gedaan dat het zonde zou zijn als ik dat allemaal achter me zou moeten laten. Deze website is het topje van een hele grote ijsberg. Want naast persoonlijke ontwikkeling, training en coaching zijn er nog heel veel andere zaken die mijn aandacht hebben. Ik ben technisch heel sterk. Bijna alles wat te maken heeft met online ondernemen heb ik mezelf aangeleerd. Van email marketing tot het bouwen van een website. Ik doe dat omdat ik dat oprecht heel erg leuk vind. 

Daarnaast ben ik heel sterk in het creëren van overzicht en het optimaliseren van werkprocessen. Of dat nou in de logistieke wereld is of in een eenmanszaak, ik zie heel snel wat er beter, sneller en makkelijker kan.

Ook bevind ik me regelmatig nog in het recruitment vak, de logistiek en het bedrijfsleven. Dat is jarenlang mijn leven geweest. Het feit dat ik nu een coach-business heb wil niet zeggen dat ik al het andere laat liggen. Ik doe wat ik leuk vind, wanneer ik dat leuk vind. Ik zeg alleen nee als iets me energie kost. Dus eigenlijk maakt het niet uit, als ik het maar leuk vind. Als ik er maar energie van krijg. Dan kun je me voor alles vragen. 

Het is zonde om al jouw kwaliteiten in de ijskast te zetten omdat je nu eenmaal moet kiezen. Toch?

Ik blijf altijd leren. Zo staat een fotografie opleiding nog altijd op mijn verlanglijstje. Net als heel goed leren rolschaatsen, exposeren met mijn eigen schilderijen of het begeleiden van familie opstellingen. De mogelijkheden en interesses zijn eindeloos!

WEETJES

Liefde voor

Mij niet bellen

In mijn podcast deel ik veel. Over hoe mijn brein werkt, over tegenslagen en successen en geef ik vooral waardevolle tips die je in je leven kunt gebruiken. Een podcast gemaakt door een multi passionate. Dat houdt in dat de onderwerpen gevarieerd zijn. Ik praat over leven, ondernemen, spiritualiteit en alles wat me voor de voeten komt. Je vindt me op alle streamingsdiensten zoals Spotify, Apple, Deezer en Google Podcasts (zoek op Bianca Simons – De Podcast voor multi passionates) of via onderstaande knop.