1 op 1 trajecten

Persoonlijke en zakelijke groei

Coaching gaat diep en heeft niks te maken met jou laten vertellen wat je moet doen. Tijdens onze gesprekken zoeken we jouw groei en pijnpunten op. Dat doen we door echt de diepte in te gaan.

Op maat gemaakt

Ondernemer of niet. Elk traject is gebaseerd op jouw hulpvraag. Of dat nou te maken heeft met mindset, strategie of weerbaarheid. Jouw proces heeft de hoofdrol. Als gecertificeerd coach en trainer en als energetisch therapeut kan ik op meerdere vlakken een rol spelen. Alles in 1 , win-win als je het mij vraagt.

Investering

Zie coaching echt als een investering in jezelf. Je zult er levenslang profijt van hebben. Deze groei neemt niemand je meer af. Dat is niet in geld uit te drukken. Maar omdat je wellicht wel wil weten of je het jezelf durft te gunnen is een prijs wel handig. De 1 op 1 trajecten beginnen vanaf  € 1499,- excl. btw. De uiteindelijke prijs zal afhankelijk zijn van jouw hulpvraag en de duur van het traject (uiteraard altijd in overleg met jou). 

1 op 2 trajecten

Samen met jouw business buddy

Hoe fijn is het als je samen kunt groeien? Met zakelijk partner, business buddy of sparring partner. Ook als sta ik als coach regelmatig tot jouw beschikking is het ook heel prettig om jouw proces te delen met een ander. Waardoor het niet meer alleen jouw proces is maar jullie proces. Gedeelde smart is halve smart. Zo kunnen jullie elkaar steunen in jullie zakelijke groei.

Elkaar motiveren en stimuleren

Samen werken aan jullie eigen bedrijf (ook als dat 2 verschillende bedrijven zijn. Je leert niet alleen van je eigen proces maar ook zeker van het proces van de ander. Hoe fijn is dat! En je kunt elkaar ook motiveren en stimuleren. Groei x 2!

Investering

Net als het 1 op 1 traject start de investering bij € 1499,- excl. btw. Het exacte bedrag is afhankelijk van de duur van het traject. Dit wordt duidelijk besproken tijdens een kennismaking. Alleen nu deel je dat bedrag door 2. Double the fun, half the Price!

Online Programma's

Multi Passionate

Je bent een multi passionate of je bent het niet. Naast mijn passie voor coaching vind ik nog een heleboel andere onderwerpen rete boeiend. Van Law of Attraction tot technische shizzle. Al die kennis pas ik uiteraard toe in mijn trajecten. Maar ik maak dus ook online modules. Beschikbaar voor iedereen. Ook als je geen coachtraject bij me volgt.

Leren waar je ook bent

Of je nou thuis op de bank zit of in een hangmat in Thailand. Leren en groeien kan overal. Op jouw tempo en wanneer jij dat wil. Midden in de nacht of stiekem tijdens tijdens je werk waar je tijd overhoudt 😉 (de meeste multi’s herkennen dit, weet ik zeker).

Investering

Afhankelijk van de module. bezoek de online academy en zie de prijzen per cursus. 

PS. Op dit moment wordt de online omgeving onder handen genomen. Niet alles is zichtbaar of online. Hou mijn social media en de online academy in de gaten.

gelukkige klanten