, , ,

Je bent een Multi Passionate. Wat nu?

Multi passionate, multi potentialite. Ik had er zelf tot een tijd geleden ook nog nooit van gehoord. Maar ineens kreeg ik een video te zien waarin Emilie Wapnick een complete beschrijving gaf van mijn leven. Ik ben een multi passionate. Er is niets mis met me. Het is oké om veel verschillende dingen leuk te vinden. Ik ben geen jobhopper die niet kon kiezen. Ik ben gewoon iemand met ontzettend veel kwaliteiten en als ik dit eerder had geweten dan had ik niet alleen zelf enorm kunnen profiteren, maar ook al mijn werkgevers.

Op deze website ga ik veel met je delen. Van waardevolle blogs tot business ideeën en van boekentips tot podcasts. Zoals een echte multi passionate betaamt. Ook zal ik zeker mijn lifestyle meenemen. Alles wat mijn leven beter, makkelijker en waardevoller maakt, deel ik met liefde met je.

Maar voordat ik verder schrijf wil ik eerst die lifechanging video met je delen. Kijk deze rustig en vraag jezelf eens af of dit herkenbaar is voor jou. Voel je je aangesproken? Lees dan vooral verder en hou deze website, mijn social media én mijn podcast serie in de gaten voor tips, tricks en andere boeiende wetenswaardigheden.

Met open mond bekeek ik deze video. Damn! Het is een ding! Er is zelfs een woord voor (of eigenlijk meerder woorden).

 

Ik hoop je te inspireren in zijn wie je werkelijk bent. Zonder excuses. Zonder je moeten verantwoorden. It’s Great to be you!

"Als alles wat je ooit geleerd hebt anders mag zijn, wat doe je dan?"

Beginnen bij nul. Ineens hoef je niet meer in het hokje van de maatschappij te passen. Wat een ruimte. Maar ook een soort van paniek. Want wie ben ik dan echt? Existentiële crisis coming in!

Het antwoord op wie ik écht ben zal ik waarschijnlijk pas aan het einde van dit leven kunnen beantwoorden. Elke dag stappen zetten en leren. Want damn, er is veel te leren als multi passionate. Niet alleen qua kennis en hobby’s maar vooral ook over hoe jouw persoonlijke “systeem” functioneert in deze wereld.

Ik neem je mee in mijn proces. Van chaos tot focus en van vallen tot opstaan. Ik geef je meteen een goeie tip. Dit boek heeft me veel inzichten gegeven. Over mezelf maar ook zeker over het runnen van mijn bedrijf. Want dat is toch anders dan een bedrijf runnen met maar 1 passie/doel/product/dienst.

 

Dit boek heeft me echt heel erg geholpen met alle praktische vraagstukken. Hoe kun je als multi passionate je (werkende) leven inrichten? Echte aanrader.

Wat vind je op deze website?

Het zal je niet verbazen maar alles. Alles wat mijn interesse wekt. Van Multi Passionate life tot de Wet van Aantrekking. Ik ga je laten zien dat wél alles kan en dat je aan geen regels hoeft te voldoen. En hoe kan dat beter dan door het voorbeeld te zijn. Naast het feit dat je mijn blogs kunt lezen kun je ook gebruik maken van mijn 1 op 1 coaching of mijn online modules. Mijn online modules zijn voor mij dé manier om al mijn kennis, kwaliteiten en interesses om te zetten in waardevolle content voor jou. Het spreekt dan ook voor zich dat deze steeds aangevuld worden. Neem gerust contact met me als je vragen hebt. Of check de coaching pagina voor de mogelijkheden.

Laat je leiden door je eigen nieuwsgierigheid en voel je vooral heel erg welkom.

Misschien vind je dit ook interessant

Bianca Simons

Multi passionate coach en creatieve ondernemer

Gecertificeerd coach en trainer en heeft haar studies afgerond aan de Trainersacademie en bij F-Act. Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van Multi Passionates, ondernemen en Toegepaste Improvisatie.

Bianca Simons

Lees ook