3 maanden programma met alleen maar livedagen!
Real connection is the best!

Diep van binnen voel je dat het anders mag. Dat je er meer uit kunt halen dan dat je nu doet. Maar je voelt ook dat je het helemaal op jouw manier zou willen doen. 

Maar wat is dan precies jouw manier?

Er zijn  duizend wegen die naar Rome leiden. Maar toch lijkt het soms alsof maar 1 manier de juiste is. De hele dag worden we geprikkeld met adviezen en stappenplannen. Als je doet wat ik zeg dan ga je succesvol zijn. Toch? Maar diep van binnen voel je het niet. Je weet dat wanneer je trouw blijft aan jezelf je met veel meer plezier de dagen beleeft. It’s Time to find your own way!

De laatste jaren is er een shift gaande. Het “ouderwetse ondernemen” maakt plaats voor het nieuwe ondernemen. Vanuit intuïtie, gut feeling en alignment. Niks meer visitekaartjes uitdelen aan mannen in een driedelig pak. Maar echt doen WAT JIJ WIL DOEN! Op jouw manier. Ook als niet iedereen dat begrijpt. 

Wat als jouw ideale klant blij wordt van jouw manier?? Wat als die klant juist klant wordt omdat jij het op jouw manier doet?

Maar hoe vind je nou die manier? Hoe kom je er achter wat voor jou het beste werkt?Stop met zoeken, je bent op de juiste plek!

Dit is voor jou als je

Your story is unique & so so different... & not worthy of comparison

Er zijn nog 1000 punten te noemen. Maar daar ga ik je niet mee vervelen. Het gaat over verandering. Meer jezelf zijn. Verbinden met jouw echte verlangens. Je voelt diep van binnen wel of dit voor jou de juiste plek is. Misschien voelt dat nog wat onwennig. Misschien vind je het spannend en heb je geen idee wat je te wachten staat. Snap ik helemaal. Maar weet dat als er een vezel in je lijf voelt dat dit misschien wel voor jou is, dat dit jouw moment is. 

Oh, en… dit is zeker voor jou als je beschikt over een gezonde dosis humor. Want de diepte in gaan hoeft niet altijd zwaar en moeilijk te zijn. Eén van mijn kernwaardes is namelijk plezier. Reken er op dat we ook heel veel plezier gaan maken. Want plezier maakt alles lichter, zelfs pijn. 

Wat krijg je?

Bonussen

Een Human Design Reading van een expert

T.w.v. € 149,-

Persoonlijk contact gedurende het traject

Ik ben via whatsapp beschikbaar voor al jouw vragen. t.w.v. €750,-

Elke livedag een waardevol cadeau passend bij het thema

T.w.v. minimaal € 150,- in totaal

Elke livedag zal in het teken staan van jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Technieken als voice dialogue, systemisch werk en healing arts zullen zeker voorbij komen. Dit is dus echt voor jou als je bereid bent om diep te gaan. En het is uiteraard aan mij om jou de omgeving te bieden waarin je dit veilig en zonder oordeel kunt doen. 

We gaan trouwens ook spelen. Dus reken er maar op dat ik ook Improvisatie theater technieken zal inzetten. Just for fun! (en stiekem ook beetje om je te laten ervaren dat diep gaan niet altijd zwaar hoeft te zijn)

No one is you! And that is your power!

Voor wie is dit hèt programma?

Dit is uitermate geschikt voor ondernemers die bereid zijn om de verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen ontwikkeling. De eigenwijze ondernemer die het op haar manier wilt doen en die klaar is met alle kant en klare stappenplannen die op social media gepresenteerd worden als de heilige graal.

Voor wie niet?

Voor de ondernemer die denkt dat alles met praktische trucjes op te lossen is. Voor de mensen die niet bereid zijn om de oplossing in zichzelf te zoeken.

Wat gaan we doen?

Elke livedag gaan we eerst met onszelf en elkaar verbinden. Iedere dag heeft een thema. Je hoort uiteraard van tevoren wat het thema is zodat je je goed kunt voorbereiden. We starten elke dag met een cacaoceremonie en een sharing. Wat speelt er in jou? Waar heb je behoefte aan. Het zal je verbazen maar ervaring leert dat het thema van de dag altijd passend is bij jouw behoeftes. Zelfs als je denkt dat dat niet zo is. 

Niet te vergeten, elke dag start met een cadeau passend bij het thema. Just because I like to give presents 🎁

Praktisch

Investering

2699
1699,-
  •  
PILOTPRIJS

Dat is dus minder dan € 250,- per livedag!

Prijzen zijn exclusief Btw.

Betaling in 4 termijnen van € 424,75 is mogelijk.

Wil je liever betalen in Bitcoin? Dat kan ook. Stuur me dan een berichtje.

Locatie

Grootgenhouterstraat 9a

6191 NP Beek

Data

Deze Pilot editie vindt plaats op vrijdagen. Let op: 31 maart starten we later en gaan we langer door dan de andere dagen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Bianca Simons. Geboren in 1977 in een klein dorpje in Limburg. Ik ben gediplomeerd registercoach en registertrainer. Daarnaast deed ik een opleiding tot energetisch therapeut. Ik ben een echte multi passionate. Dat betekent dat ik van vele markten thuis ben. Want naast het coachen en trainen van mensen geef ik ook improvisatietheater lessen en bouw ik af en toe eens een website voor iemand. Gewoon omdat ik dat leuk vind om te doen. 

7 jaar geleden startte ik mijn bedrijf. En eigenlijk had ik dat veel eerder moeten doen. Vrije geesten komen meestal niet tot hun recht in loondienst. I found out the hard way. Gaandeweg ontdekte ik dat er steeds meer ondernemers bij mij in de stoel zaten. Zo is de businesscoaching geboren. Ik geloof namelijk dat jouw persoonlijke groei aan de basis staat van een gezond bedrijf. Ik ben dus niet een “ordinary businesscoach”. Ik ken alle strategieën en toch is een strategie niks waard als het niet bij je past. Ik ga een laag dieper. Ik help mensen met het ontdekken van hun belangrijkste kernwaardes en help ze met het bouwen van een bedrijf gebaseerd op die waardes.

Ik heb eindeloos veel innerlijk werk gedaan en heb mijn leven en bedrijf dus vooral aan dat innerlijk werk te danken.

Daarnaast ben ik belachelijk fanatiek. Je mag me ’s nachts wakker maken voor een spelletje of een prank. Ik ben een molloot (if you know you know), deed ooit bijna mee aan Hunted en speel regelmatig Jachtseizoen met vrienden. Familie is heilig voor mij en zal altijd voor gaan. Ik breng regelmatig zondagen door bij mijn ouders samen met mijn lief en de rest van het gezin. Ook daar wordt fanatiek spelletjes gespeeld met elkaar (zou het in mijn genen zitten?). Mijn twee nichtjes (geboren in 2013 en 2016) zijn alles voor mij. If you hurt them you’ll die. 

Denk je nu, ik ben geen ondernemer maar ik wil wel met je werken? Laat je niet tegenhouden. Ook ondernemende geesten voelen zich thuis bij mij. 

Veel gestelde vragen

De groep zal uit maximaal 6-8 mensen bestaan. Ik wil iedereen de volledige aandacht kunnen geven. Groepen zullen dus nooit groter worden dan 8.

Neem gerust contact met me op. Laten we het gesprek aangaan. Misschien blijkt wel dat je toch een hele goede match bent met mij en de groep. Regels zijn er om gebroken te worden.

Ik ben van mening dat je nooit moet bezuinigen op je eigen ontwikkeling. Niet in afstand en niet in geld. Limburg is niet het einde van de wereld. En wat houdt je tegen om er een heerlijk nachtje (of 2) in één van de prachtige B&B’s of hotels tegenaan te gooien. Zo heb je ook nog eens tijd om je goed voor te bereiden of het lekker te laten bezinken. You’ll love it!

Want als jij het jezelf al niet waard vindt… hoe gaan jouw klanten het je dan waard vinden?

Stuur me dan even een berichtje. Ik ben zelf redelijk flexibel en als er voldoende animo is dan plan ik met liefde nog een nieuwe groep in op een andere dag.

Dat ben ik zeker van plan. Alleen niet meer als pilot. Gedurende deze pilot wordt er niet alleen voor de deelnemers veel helder maar ook voor mij. Daarom is het ook een pilot en daarom is er ook deze vette korting. Eigenlijk betaal je alleen de kostprijs. Dit is dus echt een ultieme kans. De volgende editie zal tegen normaal tarief zijn. Je bent uiteraard hartstikke welkom in elke editie!

SPECIAL GUESTS

Ik geloof heilig in de combinatie van vrouwelijke en mannelijke energie. En als je het dan hebt over mannelijke energie die je ook echt helpt om jezelf beter te leren kennen dan kan ik niet anders dan denken aan deze twee teachers. Beiden zijn heel goed in hun vak en behoren tot mijn waardevolle vriendenkring. Ik vertrouw er blindelings op dat ze ook jou een levensveranderende ervaring gaan bieden.

Bart Scholtissen

Ik geloof dat ik Bart leerde kennen in 2017. Toen hij zich aan me voorstelde en vertelde dat hij een Wim Hof instructeur is, was mijn reactie: “Nice to meet you and bye!” Oh man, ik voelde al meteen weerstand. Want Wim Hof… Dat is toch die Iceman die op de Noordpool onder het ijs door zwemt? Hell to the no! Wat een idioot. Ik haat kou. “Dus denk maar niet dat je me ooit in een ijsbad krijgt.”

Ik denk dat ik niet de eerste was die dit tegen hem zei (en zeker niet de laatste). Bart is zo goed in wat hij doet dat hij me binnen 10 minuten zover had dat ik zei “Laat maar komen dat ijsbad dan. I can do it!” Little did I know. Een paar maanden later was het zover. Met een kleine groep mensen en 100 kilo ijs doken we bij mij thuis de tuin in. En ik deed het! En heel eerlijk, ik kom woorden tekort als ik wil beschrijven wat dat ijsbad voor mij heeft betekend. Het was oprecht lifechanging. Op veel gebieden.

Nog steeds zoek ik regelmatig de kou op. En de voordelen voor mijn mentale én fysieke gezondheid zijn ongekend. Het was voor mij dus meer dan duidelijk dat Bart in dit programma thuishoort!

If you didn’t do an Icebath you have not lived!

Dimitri Luijpen

Dimitri leerde ik kennen ergens rond 2010. Ik werkte bij de Sociale Dienst van Gemeente Heerlen en Dimitri begeleidde daar vanuit zijn eigen bedrijf een groep jongeren met grip krijgen op hun leven. Na een tijdje leerde ik hem op een compleet ander vlak kennen. Ik zat namelijk in het Bedrijfs Interventie Team en we kregen les van een Martial Arts teacher. Ik was compleet nieuw in de wereld van de krijgskunst maar het fascineerde me meteen. Dimitri ondersteunde onze teacher en ik heb dus regelmatig met hem mogen vechten. We hebben bizar veel lol gehad gedurende onze trainingsweekenden. Hoe meer blauwe plekken hoe beter.

Van jongs af aan is hij getraind in Aziatische vechtsporten – met name ninjutsu -en bedreven in het hanteren van wapens, is het geen wonder dat hij naast ninjutsu instructeur en boogschiet instructeur ook trainingen heeft gegeven op het gebied van weerbaarheid, agresssie- en gevaarsbeheersing, interventie en zelfverdediging. 

Maar ook in de commerciële wereld heeft hij zijn sporen verdiend en hij heeft hij een eigen communicatie methode ontwikkeld gebaseerd op de mindscience van de Aziatisch krijgskunst en westerse psychologie, die een unieke, verhelderende  en frisse blik op communicatie, commerciële bewustwording en professioneel handelen werpt.

Al zijn kennis verwerkt hij in een mega waardevolle dag in dit programma. Van intuïtief boogschieten tot een Sacred Goma Ritueel. 

Trust me… You’ll love it!

It will be magic!

Heb je vragen of wil je eerst nog even een persoonlijk gesprek met mij inplannen? Stuur me dan een mailtje!

Follow me on Instagram